top of page

Anjo van der Wal

Is oprichter van Adviesbureau Van der Wal en 29jaar actief als zelfstandig adviseur, trainer en keuzebegeleider. Ze heeft jarenlange ervaring opgedaan als leidinggevende (MT),docent communicatie (HBO P&A), als communicatietrainer en (organisatie)adviseur in uiteenlopende bedrijfstakken profit en nonprofit. 

Ook verzorgt ze individuele- en team coaching/supervisie, dialoogbijeenkomsten, intervisietrajecten, diverse workshops, (V)erkeningsplaatsten en 3 & 8 daagse masterclasses voor professionals. 

Haar achtergrond is verpleegkunde-B, Docent Personeel en Arbeid, internationaal gecertificeerd NLP-trainer, gecertificeerd organisatie- en systeembegeleider, dialoogprocesbegeleider en organisatie antropoloog

 

Mede samenwerkende trainers/adviseurs

en organisaties

 

Marloes Bouwmeester  

www.succesvolleintrovert.nl 

 

Jeanet Wijma

Coach met Paarden

jeanet@wijmacoaching.nl

Ellen Offers

Verandering en ontwikkeling gaan hand in hand. Dit geldt voor onze samenleving, organisaties en op persoonlijk vlak. De noodzaak voor verandering kan van buiten op ons afkomen en ingegeven worden door een innerlijke wens. Het is goed er rustig en vanuit verschillende perspectieven naar te kijken. Dit levert altijd nieuwe inzichten op. Het inspireert om nieuwe wegen in te slaan of de huidige opnieuw gestalte te geven.

Ellen is, na een loopbaan in het hoger onderwijs en de zorg, als zelfstandig coach en beleidsadviseur gevestigd in Groningen. Meer kunt u lezen op www.ellenoffers.nl

 

Stephan Poelman

Is sinds 1985 werkzaam als manager – coach in de zorg en heeft sinds 1997 een eigen bedrijf Poelman & Nolet voor training en advies waarvoor hij regelmatig trainingen verzorgt op het gebied van cultuur – innovatie en veranderingsprocessen. Hij vindt innovatie – eigen kracht en vrijheid om eigen keuzes maken te maken belangrijke thema`s in zijn dagelijks werken als coachende en participerende manager.

Zijn achtergrond is een HBO – IW opleiding,  VO groepswerk – Supervisorenopleiding –  VO Management en Organisatie en hij heeft tal van bestuurlijke functies bekleed in zorg en onderwijs en in het sociaal culturele domein.

Zijn trainingen zijn interactief – uitdagend en voorzien van een grote dosis humor.

UMCG te Groningen

Wenckebach instituut 

Expertisecentrum voor communicatie, leiderschap, assements, samenwerking.

 

Europees Instituut  (De Baak) te Driebergen

Individuele (Master) coachopleiding

www.europeesinstituut.nl 

 

Bert Hellinger instituut  te Engelbert

Phoenixopleidingen te Utrecht

Noorderlink te Groningen

Ik wil meer info

Het formulier is verzonden, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

Nog vragen na het lezen van de informatie? 

Anjo van der Wal 06 - 424 151 44

bottom of page