top of page

Trainingen

Coachen, intervisie, terugkomdagen en/of deskundigheidsbevordering

Door je perspectief te verbreden wordt de onderlinge samenhang zichtbaar

 

Waarom deze verdieping

Deze verdieping biedt volop ruimte, werkstructuren en oefeningen waarin systemische en dialogische vaardigheden zoals systemisch observeren, waarnemen, communiceren en adviseren aandacht krijgen. De groep kan ook gebruikt worden voor supervisie- en consultatievragen. Supervisie (en intervisie) vanuit dialogisch/systemisch perspectief is een vrij nieuwe manier om een vraagstuk te onderzoeken. Zo kan een coach een situatie van een coachee inbrengen en een leidinggevende, trainer of adviseur een organisatie-, team- of loopbaanvraagstuk. Ook kan een inbrenger de eigen invloed op het vraagstuk in een consultatie/supervisieopstelling onderzoeken.

 

Vier dagen om samen met andere professionals vanuit een dialogische en systemische visie te werken en met en van elkaar te leren.

 

Samen met andere professionals werken aan dialogisch, systemisch coachende en begeleidende vaardigheden. Aandacht geven aan thema’s die je als vakman of vakvrouw in je dagelijkse praktijk tegenkomt. Deze dagen zijn bedoeld voor mensen die met mensen werken. Daarbij denken we bijvoorbeeld aan leidinggevenden, projectleiders, adviseurs, P&O-ers, maatschappelijk werkers, trainers, docenten, holistische therapeuten, coaches, counselors en andere mensenwerkers.
 

Data 

Vier losse dagen

Het is mogelijk voor kleine groepen (max 6 personen) om aan te melden voor deze vierdaagse, het bepalen van de data gaat in overleg.

  

Tijd

09.30 – 17.00 uur 

 

Locatie

Oudeweg 59  Westerbroek

 

Investering

€ 750,- excl. 21% btw en incl. lunch- en locatiekosten

Soms betaalt een werkgever deze bijeenkomsten in het kader van deskundigheidsbevordering.

Nog vragen na het lezen van de informatie? 

Anjo van der Wal 06 - 424 151 44

Aanmelden

Het formulier is verzonden, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

bottom of page