top of page

Trainingen

Training NLP op Masterniveau

Succes begint bij effectieve communicatie.

 

Unieke 3 daagse training

 

Voor wie?

Managers, consultants, coaches, trainers, interim-managers en ieder ander die wil werken aan het vergroten van zijn (persoonlijk) leiderschap. Een belangrijke vraag daarbij is: hoe brengt u anderen in contact met hun passie, verlangen, waarden en overtuigingen?

 

Motivaties om deze training te volgen

U wilt een opleiding die u staat stelt om anderen te begeleiden in het leggen van de verbinding tussen persoonlijke doelen en die van de organisatie of u zoekt een fundamentele opleiding die u weer een belangrijke stap verder brengt op uw levenspad.

 

Uitgangspunten

NLP is ontstaan vanuit de vooronderstelling dat als iemand beschikt over excellente vermogens, een ander dat ook zou moeten kunnen leren. In deze training leert u hoe u uw eigen kwaliteiten optimaal kunt inzetten vanuit uw eigen waarden en overtuigingen. Op basis daarvan kunt u uw effectiviteit aanzienlijk verhogen. Daarnaast leert u het gedrag van uzelf en uw medewerkers beter te begrijpen. U leert te kijken naar de onderliggende patronen en verbanden in communicatie. Zo ontstaat inzicht in wat succes en/of problemen veroorzaakt. De combinatie van NLP vaardigheden, inzicht in waarden en overtuigingen en de mogelijkheden van systemisch denken en handelen, verschaft u de vaardigheden die noodzakelijk zijn om (persoonlijk) leiderschap te vergroten.

 

Referentiekaders

In deze training werken we met Neuro Linguïstisch Programmeren op Master niveau. Neuro Linguïstisch Programmeren is een psychologisch communicatiemodel dat is ontstaan vanuit de interesse in wat maakt dat succesvolle mensen succes hebben (HOE doen ze wat ze doen?). NLP heeft wortels in de filosofie, linguïstiek, antropologie, neuro-wetenschappen, cybernetica en psychologie. NLP gaat over de wisselwerking tussen onze zintuigen, ons zenuwstelsel en ons taalgebruik en over de wijze waarop die wisselwerking resulteert in ons gedrag.

 

Doel en resultaat 

U krijgt meer inzicht in drijfveren van uzelf en anderen. U leert uw persoonlijke missie om te zetten in waarden, overtuigingen en gedrag en zodoende leert u om uw persoonlijk leiderschap te vergroten. U leert menselijke interacties in organisaties begrijpen in de systemische context waarbinnen ze zich afspelen. Op basis hiervan bent U in staat om uw leiderschap optimaal aan te passen en in te zetten in elke situatie.

 

Trainer

Anjo van der Wal

Data 2020

Ben je nieuwsgierig geworden? Via een open inschrijving kun je je aanmelden (zie hiernaast).

Tijd

09.30 - 17.30 uur

Locatie

Westerbroek 

Investering

€ 600 (ex btw) inclusief documentatie, lunch, koffie/thee 

Nog vragen na het lezen van de informatie? 

Anjo van der Wal 06 - 424 151 44

Aanmelden

Het formulier is verzonden, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

bottom of page