Agenda

25 oktober

(V)erkenningsplaats systemisch, dialogisch waarnemen en (organisatie)opstellingen

​In de (v)erkenningsplaats voor systemisch en dialogisch waarnemen en opstellingen (v)erkennen we vragen op allerlei terreinen: werk en loopbaan, privé, keuzen, diagnoses et cetera. Door anders te kijken, zien we nieuwe perspectieven en durven we buiten gebaande paden te treden.

Data nog niet bekend.

Boeiende 8 daagse Masterclass

Unieke masterclass Effectiever coachen, adviseren en leidinggeven vanuit systematisch & dialogisch perspectief voor professionals 8 x

Het is mogelijk voor kleine groepen om aan te melden

Vier dagen

Coachen, supervisie & consultatie 4 losse dagen

Vier losse dagen. Deze verdieping biedt volop ruimte, werkstructuren en oefeningen waarin systemische en dialogische vaardigheden zoals systemisch observeren, waarnemen, communiceren en adviseren aandacht krijgen.

In overleg

Driedaagse Masterclass 'VerlangSamen'

VerlangSamen is bedoeld voor mensen die opnieuw verbinding willen maken met wat hen werkelijk bezighoudt, met hun oorspronkelijke bedoeling en drijfveer.

Data nog niet bekend

Training NLP op Masterniveau 3-daagse

U krijgt meer inzicht in drijfveren van uzelf en anderen. U leert uw persoonlijke missie om te zetten in waarden, overtuigingen en gedrag en zodoende leert u om uw persoonlijk leiderschap te vergroten. U leert menselijke interacties in organisaties begrijpen in de systemische context waarbinnen ze zich afspelen. Op basis hiervan bent U in staat om uw leiderschap optimaal aan te passen en in te zetten in elke situatie.

Please reload